Vacature technisch medewerker magazijn

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als technisch medewerker magazijn? Misschien hebben wij dan wel een leuke baan voor jou!

Gebr. De Koning B.V. is een ‘buitengewoon’ aannemer op het gebied van civiele bouwprojecten. Vooral op de grens van land en water zijn wij in ons element. Voor diverse opdrachtgevers realiseren wij mooie werken op het gebied van beton- en waterbouw, funderingswerk en grondkering.

Om onze uitdagende projecten aan te pakken zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Mensen met passie voor techniek, die zich graag blijven verbeteren en over de grenzen van het vak heen durven kijken. Pak jij samen met ons aan?

De afdeling
Het magazijn is als onderdeel van de materieeldienst een spil in het tijdig voorzien van de projecten van een grote diversiteit aan materieel. Ons materieel bestaat uit o.a. elektrische en hydraulische gereedschappen, hijsmiddelen en bouwmaterieel. De dienst is onderdeel van de werf, waar ook de timmer-, constructie-, onderhoudsloods en de staaloverslag deel van uitmaken.

De functie
Als technisch medewerker magazijn zorg je voor de inname, uitgifte en controle van materieel. Je geeft alles de juiste plaats met behulp van heftruck en reachtruck. Daarnaast verricht je reparaties aan elektrisch gereedschap en voert keuringen en kwaliteitscontroles uit. Je draagt daarmee bij aan de hoge kwaliteit van ons materieel. Je werkt nauw samen met 1 directe collega en het hoofd van de werf.

Wat breng je mee?
Je bent een technisch vaardige, enthousiaste aanpakker die goed overzicht houdt in een hectische omgeving. Je kan goed samenwerken. Je denkt in oplossingen en werkt punctueel. Verder breng je mee:

• Mbo werk- en denkniveau in technische of logistieke richting
• Ervaring in de logistiek en met reparatie van materieel
• VCA en het certificaat keuren (elektrische) arbeidsmiddelen (NEN 3140)
• Heftruck en reachtruckcertificaat, rijbewijs B(E)
• Aantoonbare affiniteit met materieel en passie voor techniek

Wij bieden
Een functie met afwisseling waarin je logistiek en techniek kan combineren. Gebroeders De Koning is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen en een informele cultuur. We hebben een plezierige werksfeer en geven ruimte aan het meedenken over nieuwe oplossingen. We bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Enthousiast?
Stuur je motivatie met cv dan naar vacatures@gebrdekoning.nl. Neem voor meer informatie contact op met Remko Remmers via 078-6442644.

Gebr. De Koning kiest ervoor om deze functies via eigen werving in te vullen.
Acquisitie stellen wij niet op prijs.