SILO- EN TANKFUNDATIES

Gebr. De Koning is specialist in silo- en tankfundaties

SILO- EN TANKFUNDATIES

Wat betreft silo- en tankfundaties kunnen wij u van dienst zijn met zowel tankterpen als betonfundaties. Omwallingen van tankputten kunnen wij voor u uitvoeren als aarden dijk, in beton of als damwand.

Ervaring
Wij beschikken over tientallen jaren ervaring met dergelijke projecten. Zowel met fundaties voor kleine silo’s als fundaties voor grote opslagtanks. Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde petrochemische bedrijven. Uiteraard voldoen we daarbij aan de hoge veiligheidseisen die bij dergelijke projecten vereist zijn.

In eigen beheer
Wij kunnen in eigen beheer tankfundaties ontwerpen, aanleggen en renoveren. Deze werkzaamheden worden vanuit Armakon gecoördineerd. Een joint venture van Gebr. De Koning en Arma Tankbouw, een specialist in tankbouw en tankonderhoud. Deze bundeling van expertise sluit perfect aan op de vraag uit de markt. Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan materieel bestaande uit onder meer heistellingen, graafmachines en trilblokken. Terwijl Armakon over een eigen vijzelvloot beschikt voor het opvijzelen van opslagtanks ten behoeve van terprenovaties. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

DIRECT CONTACT

Stel een vraag

Landingspagina - informatie aanvraag

reCAPTCHA

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistelling voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

De 7 krachten van De Koning: ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. De Koning is gebaseerd op 7 krachtige pijlers, waaronder waterbouwkundige werken. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Hieronder kunt u meer informatie lezen en bekijken over de overige zes krachten van De Koning: