OVER GEBR. DE KONING

Aanpakker van land en water

Wij hebben een duidelijke toekomstvisie, zonder onze rijke historie uit het oog te verliezen en werken graag mét onze opdrachtgevers aan grensverleggende, spraakmakende projecten. Wij houden van uitdagingen. Juist als het ingewikkeld wordt, zijn wij op ons best. Nemen graag klussen aan die voor anderen te hoog gegrepen zijn. Dan gaat ons hart sneller kloppen en kunnen we laten zien waartoe we in staat zijn. Wij staan met onze voeten in de klei, zijn realistisch. Tegelijkertijd werken we graag aan slimme oplossingen en technieken.

Aanpakken zit ons in het bloed. Wij zijn pro-actief, denken graag mee en zijn het liefst bij het hele traject betrokken, van ontwerp tot uitvoering. We hebben daarvoor ook alles in huis. Vanaf een eigen ingenieursbureau tot een breed assortiment machines en materieel. Hierdoor kunnen we projecten integraal aanpakken met beheersing van de raakvlakken. We zijn inventief en innovatief. En tillen met onze kennis en kunde projecten naar een hoger niveau.

BUITENGEWOON AANNEMER

Gebr. de Koning is een innovatieve "allround aanpakker" van civiele bouwprojecten op de grens van land en water die een meerwaarde leveren voor hun omgeving.

Resonantietechniek - Resonator - Gebr. de Koning

Wat heeft Gebr. de Koning u te bieden?

Er zijn een groot aantal redenen op te noemen waarom u zou kunnen kiezen voor Gebr. de Koning. Vakmanschap, innovativiteit en inventiviteit staan daarbij voorop. Maar ook veiligheids- en omgevingsgericht werken, onze veelzijdigheid en slagkracht, en onze kwaliteits- en klantgerichtheid spelen een belangrijke rol voor de meeste van onze opdrachtgevers.

Historie Gebr. de Koning

Gebr. de Koning: aannemingsbedrijf met een rijke historie

Er is in het Frans een gezegde dat luidt: als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naar toe gaat. Bij Gebr. de Koning zijn beide duidelijk en speelt de geschiedenis net zo’n grote rol als de toekomstvisie. Een geschiedenis die altijd verbonden is geweest met activiteiten op de grens van land en water.

KING - veiligheid gebrdekoning papendrecht

KING: veiligheid en optimalisatie

Om onze kwaliteiten tot hun recht te laten komen en van ieder project een succes te maken, hebben we een eigen aanpak ontwikkeld: De Koning-aanpak. De concrete invulling daarvan bestaat uit 10 basisregels, die we hebben uitgewerkt in procedures en instructies, vormen de basis van onze houding en ons gedrag. En dáár mag u ons op aanspreken.

De 7 krachten van 'De Koning'

Ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. de Koning is gebaseerd op 7 stevige pijlers: ontwerp, funderingswerken, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, grondkerende constructies, materieel, beheer en onderhoud. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Iedere opdracht pakken we pro-actief aan, waarbij we onze kennis en kunde inzetten om een project naar een hoger niveau te tillen.

7 krachten van Gebr. de Koning